Rreth nesh

Ne jemi një agjenci e pavarur krijuese me bazë në Prishtinë – Republika e Kosovës, me ekspertizë në reklama, dizajn e shtyp, organizime eventesh, brandim, hulumtim tregu dhe media digjitale.

E themeluar në prill të vitit 2005, AGJENCIA 2B është e angazhuar për të ndihmuar bizneset të arrijne të lidhen me audiencën duke fituar dhe mbajtur vëmendjen e tyre. Kurioziteti, imagjinata dhe rrëfimi kreativ janë vlerat në zemër të Agjencisë tonë.

Staff